Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КристијанПетров 03032431.05.1994
2ДраганМанасиев 03032229.12.2001
3МирчеПетрушевски 03096121.09.1999
4ДиноЛазарев 02244116.01.2006
5МладенВасилов 02244017.03.2005
6МаркоКоцев 03002813.07.2005
7МатејБеличев 02243204.09.2005
8АлександарЅмбов 02243101.01.2005
9ФилипФилипов 02953522.02.1999
10СтефанЕфремов 02387130.06.2006
11ПетарИвановски 03045518.07.2004
12НиколаХристов 02668118.10.2005
13ФилипИлијев 02953624.11.1999
14ПетарМанев 02810516.06.2006
15МихаилБогданов 02810610.03.2005
16ИванЗлатков 03045412.05.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарДиванисовТренер
2СандраДиванисоваСлужбен претставник
3ДимитарМаксимовСлужбен претставник
4КристијанПетровЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ