Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДиноЛазарев 02244116.01.2006
2МладенВасилов 02244017.03.2005
3ФилипСоколов 02243723.06.2005
4МаркоКоцев 03002813.07.2005
5МатејБеличев 02243204.09.2005
6АлександарЅмбов 02243101.01.2005
7СтефанЕфремов 02387130.06.2006
8БлагојГлигоров 02387614.09.2007
9СтефанЗлатков 02387922.03.2007
10НиколаХристов 02668118.10.2005
11ПетарМанев 02810516.06.2006
12МихаилБогданов 02810610.03.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарДиванисовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ