Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојГлигоров 02387614.09.2007
2ИлијаСандев 02387705.02.2007
3СтефанЗлатков 02387922.03.2007
4МатејКрстов 02948906.03.2008
5ХристијанЕфремов 03040428.04.2008
6ЛукаЈангелов 02983508.03.2010
7МатејКоцев 02983622.04.2008
8ДавидРистов 03007122.07.2010
9ДаниелЈанев 03040629.04.2008
10АндрејДимитров 03040505.08.2009
11ИванКрстов 03040323.09.2009
12ФилипПетрушев 03040217.06.2008
13ЈованКрстев 03040116.02.2008
14ТеодорАнгелов 03040014.07.2010
15БорисДавитков 03069302.09.2007
16ДавидОклох 03085025.10.2009
17МартинЗахариев 03084911.12.2009
18БранеТасев 03185410.01.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарДиванисовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ