Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Баскет Дино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаЈангелов 02983508.03.2010
2ДавидРистов 03007122.07.2010
3АндрејДимитров 03040505.08.2009
4ИванКрстов 03040323.09.2009
5ТеодорАнгелов 03040014.07.2010
6АлекВелков 03066310.03.2012
7ХристијанЈованов 03066408.08.2012
8ЈованАтанасов 03066227.03.2011
9ТеодорАнастасов 03066120.01.2012
10ВојданЛазаров 03066017.07.2012
11АлександарФилипов 03065918.10.2012
12ГеоргијДимитров 03065803.08.2011
13ПетарКузманов 03065712.07.2011
14НиколаЈорданов 03065629.08.2012
15КирилТодоров 03065410.02.2010
16ДавидМаксимов 03065302.10.2010
17ЛукаГошев 03169504.11.2009
18БорјанТасев 03185331.08.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МаркоКоцевТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ