Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МариоХасанов 03115230.07.1986
2АлександарШајкаров 03215019.10.1994
3ТомеЈефтимов 03115316.08.2000
4ДавидМетодиев 03115630.10.2000
5ДраганАлексиќ 02889205.05.2005
6ДавидДончевски 02889316.04.2005
7ДарјанЗлатески 03139415.01.2008
8МатејКузманов 03115422.03.2004
9СтефанМирчовски 02925425.06.2005
10МилеЃорѓиев * Водно Санс03101708.01.2002
11ДушанАхтаров * Струмица 2022 ад03072810.12.2004
12ДимитарЗетов * Струмица 2022 ад03072718.01.2006
13ВасилТомов * Струмица 2022 ад03073214.04.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиланГудевЛекар
2ДушанМакенаџиевТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ