Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МариоХасанов 03362730.07.1986
2БорисШутаров 03363121.11.1996
3МилеЃорѓиев 03362808.01.2002
4ТодорБожинов 03415929.04.1998
5ДамјанЗимбаков 03415814.10.2005
6ДраганАлексиќ 03362405.05.2005
7ДушанАхтаров 03362610.12.2004
8ВаскоПиперевалиев 03363019.11.2001
9ДавидДончевски 03362316.04.2005
10ДимитриСеменков 03151724.03.2007
11ХристијанЈанев 03415708.10.2008
12ВасилТомов 03416014.04.2004
13МилованЈочиќ 03150613.05.2007
14СтефанМирчовски 03362925.06.2005
15МартинМудинов 03415614.02.2008
16ВасилијТопаловски 03415513.01.2008
17КостаВасилев 03151904.10.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БилјанаАхтароваЛекар
2МартинБановЛекар
3МиланГудевЛекар
4НиколаМитровСлужбен претставник
5ИлијаХристовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ