Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЗвонкоХристоманов 03151130.08.2008
2НиколаМаџаров 03151412.01.2008
3ДимитриСеменков 03151724.03.2007
4ИванПеев 03152116.12.2007
5РистеТрајков 03151030.03.2008
6ПанчеМитров 03152009.08.2008
7МаркоВасилев 03151810.07.2008
8МилованЈочиќ 03150613.05.2007
9АтанасСтоилов 03151509.05.2008
10БорисДавчев 03152307.08.2008
11МартинМудинов 03150714.02.2008
12ВасилијТопаловски 03151313.01.2008
13МартинАтанасов 03150827.01.2007
14ГоранМицев 03150906.03.2008
15ДраганЗлатески 03151215.01.2008
16ЏанАбдурахман 03151623.10.2007
17КостаВасилев 03151904.10.2007
18МихаилГогов 03152221.11.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиланГудевЛекар
2ПетарНастевПомошник тренер
3АтанасЦикарскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ