Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејАтанасов 03178725.10.2012
2МартинБарбутов 03178815.03.2011
3ХристијанИзов 03178907.09.2011
4ФилипИванов 03179004.06.2011
5БојанРистовски 03179107.04.2011
6АлександарЛазаров 03179209.03.2011
7СтефанЗлатески 03179322.12.2011
8ЕмилМитев 03179419.11.2013
9ТрајчеБожинов 03179530.07.2011
10ФилипЃеоргиев 03179613.04.2012
11ИванГоцевски 03179729.07.2011
12ТеоЈованов 03179811.06.2011
13ДавидКрстевски 03179921.01.2011
14ТомасСтојковски 03180027.10.2011
15МатејДимитриев 03180104.06.2011
16РистеМитров 03180218.03.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВаскоГлигоровТренер
2МиланГудевЛекар
3АтанасЦикарскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ