Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихајлоАрсоски 03094221.09.1995
2ИлијаРистовски 03186529.12.1993
3ТеонБогатиновски 03105604.01.2003
4ФилипУрџанис * Младинец03100701.01.2004
5БојанСтојаноски 03093628.12.1996
6БорјанОбедниковски 03206223.07.2001
7ПавелАтанасов 03093821.07.2003
8АндрејДанилов 03172611.12.2000
9МаркоАргировски 03093504.05.1998
10ЉубишаДимитровски 03094125.02.2002
11МариоШуменковски * Тетекс ТТК03105516.11.2002
12ВасилЈаневски * Младинец03093714.01.2002
13ДавидТрпески * Младинец03093902.02.2003
14ЛеонСтојановски * Младинец03100616.07.2003
15МаркоЦветковски 03145612.08.2005
16ЈорданСпасовски 02865825.12.2007
17ДимитарСпасовски 02865725.12.2007
18МихаилНаумоски * Феникс 2010 ад03208408.06.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕдисЈукиќЛекар
2ИгорГацовТренер
3БлагојаКечовскиПомошник тренер
4КристијанКраљевскиТехнички раководител
5СимеонМитровСлужбен претставник
6МартинТашковскиФизиотерапевт
7ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ