Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи -  Плеј Оф

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихајлоАрсоски 03094221.09.1995
2ИлијаРистовски 03186529.12.1993
3ТеонБогатиновски 03105604.01.2003
4ФилипУрџанис 03100701.01.2004
5БојанСтојаноски 03093628.12.1996
6БорјанОбедниковски 03206223.07.2001
7ПавелАтанасов 03093821.07.2003
8АндрејДанилов 03172611.12.2000
9МаркоАргировски 03093504.05.1998
10ЉубишаДимитровски 03094125.02.2002
11МариоШуменковски 03105516.11.2002
12ВасилЈаневски 03093714.01.2002
13ДавидТрпески 03093902.02.2003
14ЛеонСтојановски 03100616.07.2003
15МаркоЦветковски 03145612.08.2005
16ЈорданСпасовски 02865825.12.2007
17ДимитарСпасовски 02865725.12.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕдисЈукиќЛекар
2ИгорГацовТренер
3БлагојаКечовскиПомошник тренер
4КристијанКраљевскиТехнички раководител
5СимеонМитровСлужбен претставник
6МартинТашковскиФизиотерапевт
7ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ