Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи - Разигрување

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихајлоАрсоски 03306421.09.1995
2ТеонБогатиновски 03105604.01.2003
3БојанСтојаноски 03306728.12.1996
4ГораздВеличковски 03306826.03.2003
5ПавелАтанасов 03307321.07.2003
6ТеодорМилевски 03307214.09.2002
7НиколаАрсовски 03318917.05.2004
8МартинОровчанец 03306919.02.2004
9АнгелСтојанов 03283223.06.2005
10МартинСтојановски 03267906.12.2006
11ДимитарТодоровски 02865406.07.2006
12БојанБожиновски 03139807.12.2006
13ВасилЈаневски 03307014.01.2002
14ДавидТрпески 03306302.02.2003
15ЛеонСтојановски 03306516.07.2003
16МаркоЉушиќ 03306615.10.2003
17КирилНиколоски 02865916.09.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕдисЈукиќЛекар
2ИгорГацовТренер
3МаркоГруевскиФизиотерапевт
4БлагојаКечовскиПомошник тренер
5ЗлаткоМокровПомошник тренер
6СашоПаневСлужбен претставник
7ЈованаПаневаЛекар
8ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ