Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВикторАврамовски 02865514.05.2006
2МартинСтојановски 03267906.12.2006
3НиколаНиколов 03141426.01.2006
4ДимитарТодоровски 02865406.07.2006
5БојанБожиновски 03139807.12.2006
6ЛеонидМарочковски 02537612.08.2006
7МатејИвановски 02865212.12.2007
8ДениУмеров 02932316.09.2006
9МаринНаумовски 03035715.05.2007
10ДамјанТрајковски 03207705.03.2007
11ВукЈовановиќ 02823612.06.2006
12ЈорданСпасовски 02865825.12.2007
13ДимитарСпасовски 02865725.12.2007
14КирилНиколоски 02865916.09.2006
15ПавелКарталов 03035818.04.2006
16ТомиИванов 03036021.06.2006
17БојанИлиќ 03036107.01.2006
18ЛоренЃоршоски 03206122.04.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕдисЈукиќЛекар
2АндрејБлажевскиТехнички раководител
3МартинГеоргиевТехнички раководител
4МаркоГруевскиФизиотерапевт
5БлагојаКечовскиТренер
6ПанчеНушевскиПомошник тренер
7СашоПаневСлужбен претставник
8ЛеонидСтолиќСлужбен претставник
9ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ