Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Ангели

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ФилипДемјански 03036409.02.2007
2ЈосипКолариќ 03036823.10.2007
3НиколаАрсовски 03206019.04.2008
4МатејИвановски 02865212.12.2007
5МаркоЃеоргиев 03207814.04.2008
6МаркоТримчевски 03211723.11.2008
7ДавудЈукиќ 03141114.10.2008
8ВикторУрџанис 03036224.09.2007
9МаринНаумовски 03035715.05.2007
10СтефанПетковски 02823309.01.2007
11ЈорданСпасовски 02865825.12.2007
12ДимитарСпасовски 02865725.12.2007
13АндрејЈанев 02866123.03.2008
14АлександарСасански 02954126.09.2007
15МаркоСпасовски 03220817.06.2008
16НиколаМилосковски 03145709.04.2008
17ДавидЏамбазов 03036601.08.2007
18АндрејГавриловски 03221915.12.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕдисЈукиќЛекар
2МаркоГруевскиФизиотерапевт
3БлагојаКечовскиПомошник тренер
4КристијанКраљевскиТехнички раководител
5СимеонМитровСлужбен претставник
6ПанчеНушевскиТренер
7МартинТашковскиФизиотерапевт
8ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ