Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СандраЛазареска 03033409.09.1997
2ЗараСтојковска 02726503.05.2006
3ЈанаПетрова 03033725.12.2004
4МилаЃуковиќ 02726407.08.2006
5АњаДаниловска 02579318.09.2005
6МаријаДимитријевиќ 03033317.02.2003
7ДораАлексова 03033801.04.2008
8МартинаМаркоска 03033609.06.2004
9ЈованаДимковска 02726622.07.2006
10ЈанаДавитковска 02995010.03.2006
11ЈанаЧолакоска 03034503.05.2007
12НенаКитановска 03034201.10.2007
13ЕленаАлулоска 02727005.03.2006

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КеитлинМатхеу03033511.05.1992

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваТехнички раководител
2ГоранКрстевскиПомошник тренер
3МајаПавловскаФизиотерапевт
4ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
5ПероСтамескиТренер
6ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ