Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени - Плеј Оф

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СандраЛазареска 03033409.09.1997
2ЗараСтојковска 02726503.05.2006
3СараПетровска 03201705.06.1998
4АњаДаниловска 02579318.09.2005
5МаријаДимитријевиќ 03033317.02.2003
6ДораАлексова 03033801.04.2008
7МартинаМаркоска 03033609.06.2004
8ЈованаДимковска 02726622.07.2006
9ЈанаДавитковска 02995010.03.2006
10ЈанаЧолакоска 03034503.05.2007
11НенаКитановска 03034201.10.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КеитлинМатхеу03033511.05.1992

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелаАлексоваФизиотерапевт
2АнетаГлигороваТехнички раководител
3ГоранКрстевскиПомошник тренер
4МајаПавловскаФизиотерапевт
5ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
6ПероСтамескиТренер
7ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ