Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва A Лига Жени

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеаМитрева 03228520.11.1999
2СандраЛазареска 03320809.09.1997
3ЗараСтојковска 02726503.05.2006
4ДораАлексова 03033801.04.2008
5МартинаМаркоска 03033609.06.2004
6ЈованаДимковска 02726622.07.2006
7МартинаБлажевска 03320922.05.2004
8ЈанаЧолакоска 03034503.05.2007
9ЛараМалиновска 03228819.11.2007
10ИлинаНесторовска 03034329.12.2008
11ИваЗгонц 02857229.04.2007
12Ана МаријаЃорѓеска 03228708.08.2008
13ТеодораЃорѓиевска 03034411.08.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПаолаЈулеска Рамирез Теједа03404616.06.1998
2Дестини ДианнаТхомпсон03404702.07.1997
3Даниеа ЕлизабетхБарцлај03404812.06.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваПомошник тренер
2ДаркоДимитријевиќПомошник тренер
3МајаПавловскаФизиотерапевт
4ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
5СараПавлоскаФизиотерапевт
6ПероСтамескиТренер
7ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ