Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДораАлексова 03033801.04.2008
2ЈанаЧолакоска 03034503.05.2007
3ЛараМалиновска 03228819.11.2007
4АнаСарафилоска 03229406.10.2009
5ИлинаНесторовска 03034329.12.2008
6ИваЗгонц 02857229.04.2007
7Ана МаријаЃорѓеска 03228708.08.2008
8ИваДимитријевиќ 03229101.08.2009
9ТеодораЃорѓиевска 03034411.08.2008
10ОлгицаДамевска 03228909.11.2009
11ЛинаТосевска 03229231.07.2009
12ДаријаПанкова 03229026.04.2009
13ТеодораСтевановска 03229528.01.2009
14ВањаМилосављевиќ 03229307.05.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДаркоДимитријевиќПомошник тренер
2МајаПавловскаФизиотерапевт
3ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
4СараПавлоскаФизиотерапевт
5ПероСтамескиПомошник тренер
6ПероСтамескиТренер
7ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ