Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДораАлексова 03033801.04.2008
2ЈанаЧолакоска 03034503.05.2007
3НенаКитановска 03034201.10.2007
4АнаСарафилоска 03204006.10.2009
5ИлинаНесторовска 03034329.12.2008
6ИваЗгонц 02857229.04.2007
7ИваДимитријевиќ 02857401.08.2009
8ТеодораЃорѓиевска 03034411.08.2008
9ЈованаСтрумениковска 02830313.02.2010
10ЕваСтојковска Палевска 03129809.06.2008
11НедаЛабудовиќ 02857119.10.2007
12ОлгицаДамевска 02963809.11.2009
13ДаријаПанкова 03018726.04.2009
14ВањаМилосављевиќ 03130107.05.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелаАлексоваФизиотерапевт
2АнетаГлигороваТренер
3ДаркоДимитријевиќПомошник тренер
4ГоранКрстевскиПомошник тренер
5МајаПавловскаФизиотерапевт
6ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
7ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ