Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛанаКесиќ 03131202.07.2012
2ЈованаСтрумениковска 02830313.02.2010
3КалинаМојсоска 03129719.11.2010
4ЛинаБеслаќ 03129926.07.2010
5ИванаМојсоска 03130202.07.2010
6ЈанаАндонова 03130302.04.2011
7ИлинаСотиров 03130601.08.2011
8ЕленаСтерјо 03130725.06.2011
9ГаленаНесторовска 03130909.10.2013
10МилаЈовчевска 03131022.01.2013
11ЛенаВелкоска 03131311.09.2011
12КјараАнастасова 03137616.12.2010
13ЈованаКрстиќ 03225729.05.2013
14МилаЉушиќ 03225614.07.2011
15ИнаГеоргиева 03228006.09.2012
16АнаМилевски 03227907.08.2010
17МихаелаИвановска 03320711.03.2010
18ИлинаЈовановска 03376226.05.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнетаГлигороваТренер
2МајаПавловскаФизиотерапевт
3ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
4СараПавлоскаФизиотерапевт
5ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ