Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

ЖКК Бадел 1862

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛанаКесиќ 03131202.07.2012
2ЈанаАндонова 03130302.04.2011
3АнастасијаСаздовска 03130407.08.2014
4МихаелаЈордановска 03130521.11.2013
5ИлинаСотиров 03130601.08.2011
6ЕленаСтерјо 03130725.06.2011
7ЛејлаАјрадиновиќ 03130821.08.2011
8ГаленаНесторовска 03130909.10.2013
9МилаЈовчевска 03131022.01.2013
10МартаТемелковска 03131130.03.2013
11ЛенаВелкоска 03131311.09.2011
12ЈованаКрстиќ 03225729.05.2013
13МилаЉушиќ 03225614.07.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелаАлексоваФизиотерапевт
2АнетаГлигороваТренер
3ДаркоДимитријевиќПомошник тренер
4МајаПавловскаФизиотерапевт
5ЉупчоПавловскиСлужбен претставник
6ГоранТодоровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ