Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Тетекс ТТК

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихаелЦеновски 02624015.11.1993
2СлободанМихајловски 03172323.02.1982
3СлавишаЈаневски 02769113.04.1990
4БранкоЈанески 03120119.03.1987
5ВладимирКостовски 03120010.11.1985
6МаркоЗафировски 02623720.09.2001
7КрстеВапски 02768915.08.1993
8АцкоРафајловски 03120505.02.1992
9НиколаРистовски 03120323.10.1990
10АлександарЃорчевски 02623927.08.1988
11НинославЈосифоски 03120414.01.2000
12ДејанТрпчевски 03120228.06.2000
13МартинКрстевски 02781920.11.2002
14СтефанТеофиловски 02623804.10.2001
15ЛорианЛазами 02966608.07.2005
16НенадАпостоловски 03120605.04.1987
17МухамедИсмаили 03120714.12.2005
18МариоШуменковски * Ангели03105516.11.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимитријеВуческиСлужбен претставник
2СлавчоМарковскиТехнички раководител
3ИвицаПејовскиЛекар
4НиколаРистовскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ