Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Тетекс ТТК

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихаелЦеновски 03329615.11.1993
2СлавишаЈаневски 02769113.04.1990
3БранкоЈанески 03120119.03.1987
4ВладимирКостовски 03120010.11.1985
5ЛукаЗафировски 03329110.04.2003
6КрстеВапски 02768915.08.1993
7ВојчеВасилевски 03400804.10.2003
8НиколаРистовски 03120323.10.1990
9АлександарЃорчевски 03329227.08.1988
10МариоШуменковски 3329316.11.2002
11МартинКрстевски 02781920.11.2002
12МирославСимјаноски 03329501.09.2002
13СтефанТеофиловски 03329804.10.2001
14ФилипЌироски 03329917.12.2005
15ЛорианЛазами 03329008.07.2005
16НенадАпостоловски 03120605.04.1987
17МухамедИсмаили 03329714.12.2005
18МатејНиколовски * Чаир 2030 ад03299510.10.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимитријеВуческиЛекар
2СлавчоМарковскиТехнички раководител
3ИвицаПејовскиЛекар
4АтанасРистовскиСлужбен претставник
5НиколаРистовскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ