Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Тетекс ТТК

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнгелТрајкоски 03241115.12.2009
2БранеМихајлоски 03241222.07.2008
3ДавидЈестовски 03241305.02.2009
4ЕлиотАзири 03241420.02.2009
5ЕнсарШаини 03241501.01.2010
6ЕрионЉоки 03241624.05.2009
7ЈоханДамјановиќ 03241721.06.2008
8ЈусуфРамадани 03241815.03.2008
9МариоАнѓелковски 03241909.07.2009
10МариоАндоновски 03242023.07.2010
11МартинСтојковски 03242119.02.2008
12МиланЃорковски 03242230.10.2009
13МихаилТрајкоски 03242315.12.2009
14НолиЉека 03242410.10.2010
15ПетарЃорѓиевски 03242526.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КрстеВапскиСлужбен претставник
2ДимитријеВуческиЛекар
3НиколаРистовскиТренер
4СтефанТеофиловскиПомошник тренер
5МихаелЦеновскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ