Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Тетекс ТТК

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорисЗлатески 03183519.08.2013
2БорјанСимјаноски 03183626.08.2013
3ДамјанСмилановски 03183702.08.2013
4ДариоМисајлоски 03183818.06.2013
5ДариоПетровски 03183907.11.2011
6ДаворГаљовски 03184028.05.2011
7ДимитријеСимовски 03184128.02.2013
8ДинорМемеди 03184226.07.2011
9ЕнтониПетровски 03184324.08.2013
10ФилипЃоровски 03184401.11.2012
11ЛарисЗаими 03184526.04.2012
12МаркоЈоргаќиевски 03184616.01.2013
13МетодијЗлатевски 03184706.04.2013
14НемањаСтојановиќ 03184810.04.2011
15СимонЕфкоски 03184904.07.2013
16СимонНиколоски 03185003.02.2012
17СлавенТалев 03185112.08.2011
18ТомаТрајковски 03185220.07.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МаркоЗафировскиСлужбен претставник
2СлавчоМарковскиТехнички раководител
3ИвицаПејовскиЛекар
4МихаелЦеновскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ