Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанСерафимовски 03084011.02.2007
2ЛазарЃиновски 03028522.07.2007
3ДимитарВидевски 03028117.07.2007
4СергејПетровиќ 03029115.06.2007
5БорјанКитановски 03028022.06.2007
6ФилипПерковски 03206908.09.2007
7КристијанЈанков 03028425.07.2007
8АнтониоДрагутиновски 03027930.01.2007
9ЈованГеоргиевски 03207029.09.2007
10МаркоПауновски 03028819.10.2007
11МартинГеговски 03207118.02.2007
12МаркоДракуловски 03028714.04.2008
13ФилипРафајлов 03028227.06.2008
14ГорјанКостиќ 03028319.02.2007
15МатејВелковски 03029023.04.2007
16АлекКонстантиновиќ 03027830.07.2008
17МартинКиров 03028930.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДејанСрбиновскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ