Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДоминикСпасиќ 03357523.02.2010
2СтефанГаич 03357628.01.2010
3ГеоргијДимитров 03407503.08.2011
4МетодијМилков 03189524.02.2011
5МаркоОгњановиќ 03189820.09.2011
6МаркоМихајлов 03190227.12.2012
7ДамјанРајатоски 03190330.06.2011
8ПетарБожинкочев 03190514.10.2011
9ДаријанНиколовски 03190713.12.2011
10АнесСалихич 03207202.02.2013
11ВикторТрајковски 3228216.03.2011
12АлексејГајовиќ 03412411.06.2010
13СтефанПетровски 03377409.03.2010
14МаксимКарадакоски 03377509.09.2011
15ХристијанПанчевски 03377612.04.2010
16МатејКоларовски 03377704.01.2010
17ЈанАлексовски 03377802.09.2010
18ДанилоЃуриќ 03377927.07.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинАнчевскиТренер
2НебојшаЃуковиќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ