Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

МЗТ Скопје Аеродром ад 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВикторВегов 02703205.04.2009
2ПетарСтефановски 02912328.04.2009
3КристијанГеоргиев 02701008.04.2009
4МартинКралев 02700903.11.2009
5МиланСтанковиќ 03223219.10.2009
6МартинЈовановски 03172028.01.2010
7АлександарКотевски 03171926.01.2011
8ФилипЃорѓиевски 03172110.11.2010
9ВедранДимишковски 03171811.09.2010
10ДавидПетковски 03223426.01.2011
11ТеодорГошевски 03186623.05.2010
12ХамзаДраголовчанин 03186717.06.2010
13МиланИвановски 03186807.06.2009
14АнесСкоко 03207323.03.2009
15ВикторСавески 03207401.06.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НебојшаЃуковиќСлужбен претставник
2ТеоМитевскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ