Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

МЗТ Скопје Аеродром ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарКотевски 03171926.01.2011
2ИлијаШилковски 03171701.05.2011
3ДавидПетковски 03223426.01.2011
4МетодијМилков 03189524.02.2011
5ЃорѓиМишев 03189603.01.2012
6МихаилВучковиќ 03189709.02.2012
7МаркоОгњановиќ 03189820.09.2011
8ФилипАрсенов 03189905.01.2011
9ДаворЗлатановски 03190011.06.2013
10ЈованЌупев 03190115.08.2012
11МаркоМихајлов 03190227.12.2012
12ДамјанРајатоски 03190330.06.2011
13ТадејТодовски 03190423.07.2011
14ПетарБожинкочев 03190514.10.2011
15ВедранПетровски 03190609.01.2012
16ДаријанНиколовски 03190713.12.2011
17АндрејКостовски 03190805.02.2013
18АнесСалихич 03207202.02.2013

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НебојшаЃуковиќСлужбен претставник
2ТеоМитевскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ