Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Црн Дрим 007

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнгелМартиноски 02654307.06.2001
2ВојчеВасилевски 03173504.10.2003
3ПетарБојовски 03172425.02.1993
4ДраганУзуноски 03100923.09.1997
5ЈованЃоровиќ 02894326.10.2005
6ЃорѓиМилески 03101002.02.2004
7ЉушоМерт 02215812.06.2006
8МухамедЌамиловски 02894110.11.2005
9АрјанЌамиловски * Дибра еаглс03100818.11.2003
10СтефанПетрески * Дибра еаглс03101218.08.2004
11ДаркоТрифуноски 02276429.11.2006
12ТомеКотевски 02277122.08.2005
13ДимитарНедељковиќ 02342412.07.1994
14АртШабани 02508313.05.2006
15ЕрнесЦаноски 02653724.09.2001
16ФилипАнтонијевиќ 02654916.02.2007
17ПетарНиколовски 03101117.01.2005
18АлександарКостојчиноски 03101303.08.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганЌелешоскиТехнички раководител
2ЈованТрпеноскиЛекар
3ПетарЧочороскиТренер
4БетимШабаниСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ