Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Црн Дрим 007

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатијаЃоровиќ 02343012.05.2008
2ЛукаПавлески 02343507.07.2007
3ТомиМатовски 02343618.09.2007
4ЕфеДуница 03275423.09.2006
5ФилипАнтонијевиќ 02654916.02.2007
6АнастасЈоноски 02710311.12.2007
7ЕрблинХани 02810304.11.2007
8АгимЗиба 03172717.09.2009
9ЕрханРеџепоски 03377310.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1РистеЈоноскиТехнички раководител
2ЈованЃоровиќСлужбен претставник
3ИвицаЗатаракоскиСлужбен претставник
4ДраганЌелешоскиСлужбен претставник
5ЈулијанаПешиноскаЛекар
6ЈованТрпеноскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ