Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Црн Дрим 007

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СпасеПешиноски 03149729.10.2008
2МатијаЃоровиќ 02343012.05.2008
3МаркоБалкоски 03149922.06.2007
4ЛукаПавлески 02343507.07.2007
5ТомиМатовски 02343618.09.2007
6ФилипКостески 02550015.08.2008
7ДаворКостојчиноски 02550205.09.2007
8ЕмреЦицо 02654710.05.2007
9ФилипАнтонијевиќ 02654916.02.2007
10АнастасЈоноски 02710311.12.2007
11ЕрблинХани 02810304.11.2007
12АнгелКленковски 02810404.02.2008
13СтефанЏутески 03149403.09.2008
14ХристијанСтојанов 03149626.12.2008
15ДариоЏумкар 03150024.06.2008
16ИванСпировски 03150107.07.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПетарЧочороскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ