Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Црн Дрим 007

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МихаилЈованоски 03148513.03.2010
2АндиШабани 03148826.02.2010
3ДионШабани 03148926.02.2010
4ВикторКукунешоски 03149121.09.2011
5КадирОсманоски 03149219.04.2010
6ЈаковДишлиоски 03173128.04.2010
7ЕнесШкурче 03310928.03.2010
8БлендОџа 03348805.12.2012
9ДамјанПавлески 03348921.04.2013
10КристијанПентелашев 03349014.01.2012
11МихаилАнтонијевиќ 03349117.03.2013
12НартХоџа 03349228.12.2014
13ТалатРеџеповски 03349301.01.2013
14ВелердБануши 03349408.05.2012
15ПетарМиладинов 03376529.07.2011
16СтефанПечалов 03398118.08.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганЌелешоскиСлужбен претставник
2СтефанПетревскиПомошник тренер
3СтефанПетревскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ