Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнамаријаШеќероска 03199222.09.2000
2ТањаСтојановска 02692202.09.1996
3МартинаЏутеска 02884130.12.1992
4КатеринаБицеска 03084710.03.2004
5ГабриелаМодева 02883903.04.2003
6ХадисаЗендели 02734611.07.2002
7КлиментинаМодева 02641009.08.2005
8ТеодораСиникоска 02545926.07.2007
9АнаАлексиеска 02546124.10.2007
10ЈанаКукунешоска 02546322.02.2008
11СараБелкоска 02546619.07.2007
12АделаКрацоска 02546707.05.2007
13АлбаМуртезаи 02691324.07.2008
14ДиезаШаини 02836810.07.2008
15ЈонидаХиса 02837109.09.2007
16ЈонаМуртиши 02837204.08.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СафијјахБ Лее03084810.04.1998
2ТараБиочанин03205913.11.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќТренер
2УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
3ЕленаМечкароскаЛекар
4ДелфинаПејоскаФизиотерапевт
5ЈулијанаПешиноскаЛекар
6КостаХиохиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ