Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва A Лига Жени

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинаЏутеска 02884130.12.1992
2ХадисаЗендели 02734611.07.2002
3КлиментинаМодева 03348309.08.2005
4ТеодораСиникоска 02545926.07.2007
5АнаАлексиеска 02546124.10.2007
6СараБелкоска 02546619.07.2007
7АделаКрацоска 02546707.05.2007
8АлбаМуртезаи 02691324.07.2008
9МихаелаЈованоска 02836917.04.2008
10ЈонидаХиса 02837109.09.2007
11ЈонаМуртиши 02837204.08.2008
12СараЦинциќ 02965019.09.2009
13ЕлсаНезири 02965203.07.2009
14ЕлионаБерова 03117105.07.2007
15ТамараДокоска 03117230.05.2008
16ВерицаКоруноска 03338226.09.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќТренер
2УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ