Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени - Разигрување

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТањаСтојановска 03426402.09.1996
2МартинаЏутеска 02884130.12.1992
3ГабриелаМодева 02883903.04.2003
4ХадисаЗендели 02734611.07.2002
5КлиментинаМодева 03348309.08.2005
6ТеодораСиникоска 02545926.07.2007
7АнаАлексиеска 02546124.10.2007
8СараБелкоска 02546619.07.2007
9АлбаМуртезаи 02691324.07.2008
10ЈонидаХиса 02837109.09.2007
11ЈонаМуртиши 02837204.08.2008
12СараЦинциќ 02965019.09.2009
13ЕлсаНезири 02965203.07.2009
14ЕлионаБерова 03117105.07.2007
15ВерицаКоруноска 03338226.09.2007
16АндреаКавај 03351905.11.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќТренер
2УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ