Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеодораСиникоска 02545926.07.2007
2АнаАлексиеска 02546124.10.2007
3ЈанаКукунешоска 02546322.02.2008
4СараБелкоска 02546619.07.2007
5АделаКрацоска 02546707.05.2007
6ВикторијаУкоска 02546824.12.2008
7АлбаМуртезаи 02691324.07.2008
8ДиезаШаини 02836810.07.2008
9МихаелаЈованоска 02836917.04.2008
10ЈонидаХиса 02837109.09.2007
11ЈонаМуртиши 02837204.08.2008
12АнастасијаКорчакоска 02965417.11.2008
13НисаЦинциќ 02965611.09.2007
14ЕлионаБерова 03117105.07.2007
15ТамараДокоска 03117230.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќТренер
2УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
3ЕленаМечкароскаЛекар
4ДелфинаПејоскаФизиотерапевт
5ЈулијанаПешиноскаЛекар
6КостаХиохиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ