Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараЦинциќ 02965019.09.2009
2СиандраЗиба 02965117.12.2010
3ЕлсаНезири 02965203.07.2009
4ЈанаПавлеска 02965305.11.2009
5СараКаба 02965528.09.2009
6ТеонаМилчин 03009213.02.2010
7МаријаЃуроска 03009024.01.2010
8МиаМангоска 03008505.01.2010
9СтефаниНиноска 03008409.06.2010
10ВесаДаути 03008324.02.2010
11ЕрзаФејзулаи 03008216.12.2010
12КалинаЈулоска 03007909.07.2009
13ГеоргинаЈанкоска 03136514.05.2009
14КалинаЛожанкоска 03142429.10.2010
15БисераПавлеска 03222524.06.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќТренер
2УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
3ЕленаМечкароскаЛекар
4ДелфинаПејоскаФизиотерапевт
5ЈулијанаПешиноскаЛекар
6КостаХиохиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ