Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИваШикоска 03009108.01.2011
2ЗараБујари 03008829.08.2011
3АнаХаџиева 03008726.03.2012
4ИрмисКрацоска 03153027.04.2011
5МилаМојсоска 03153113.05.2011
6МилаДукоска 03153217.06.2011
7ИринаКрстевска 03153303.01.2011
8АндреаНоневска 03153425.12.2011
9МинаКраљ 03153510.09.2011
10МаријаМијевска 03153626.09.2011
11ЈанаТанаскоска 03153723.06.2011
12ЈанаМилеска 03153810.09.2011
13КајаКоцареска 03153903.06.2011
14НисаСтеблева 03188920.12.2011
15НасСтеблева 03189020.12.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ