Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Гостивар 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПетранкаСтојановска 03097615.09.2002
2ГлоријаБожиноска 02894827.03.2003
3СимонаДимитријеска 03097317.05.2004
4МаргаритаДимитријеска 02895003.02.2003
5МаријаБрајковска 03097508.05.2004
6АнастасијаСрбиноска 02442705.09.2005
7ХристинаАлексоска 02442625.04.2005
8АнастасијаЈовческа 02894717.10.2003
9ВалеријаАндријеска 02894915.07.2003
10ИваКаранфилоска 03097224.04.2007
11СараСрезоска 03116523.08.2006
12ЈелицаГаврилоска 02722601.09.1985
13ХеленаЛазареска 02740429.09.2005
14ЕмаАпостолоска 02740517.06.2005
15МартинаПопоска 02895129.06.2004
16ИваКрајоска 03097414.10.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТрпеЈовицкоскиЛекар
2МарјанАнастасоскиПомошник тренер
3КирчоАнастасоскиТренер
4ЗоранАнастасоскиСлужбен претставник
5ДушанДраганоскиСлужбен претставник
6НиколаКаранфилоскиСлужбен претставник
7ВикторНаумоскиФизиотерапевт
8МладенТанескиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ