Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Гостивар 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НурајМемедова 03422205.12.2000
2МаријаУстијаноска 03374503.04.2002
3ГлоријаБожиноска 02894827.03.2003
4МаргаритаДимитријеска 02895003.02.2003
5МаријаБрајковска 03375308.05.2004
6АнастасијаСрбиноска 03375405.09.2005
7ХристинаАлексоска 03375625.04.2005
8ИваКаранфилоска 03097224.04.2007
9СараСрезоска 03116523.08.2006
10ХеленаЛазареска 03375229.09.2005
11АнастасијаБожиноска 02916220.07.2009
12ТамараСрбиноска 03116427.10.2007
13ЕмаАпостолоска 03375517.06.2005
14БојанаКаровска 03374319.11.1994

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КирчоАнастасоскиТренер
2ЗоранАнастасоскиСлужбен претставник
3МарјанАнастасоскиПомошник тренер
4ИзабелаДимоскаТехнички раководител
5НиколаКаранфилоскиТехнички раководител
6ФросинаПетрескаСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ