Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Гостивар 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнастасијаСрбиноска 02442705.09.2005
2ХристинаАлексоска 02442625.04.2005
3ИваКаранфилоска 03097224.04.2007
4Ана МаријаЃорѓеска 03116908.08.2008
5СараСрезоска 03116523.08.2006
6МартинаДимоска 03116313.05.2006
7ХеленаЛазареска 02740429.09.2005
8ЕмаАпостолоска 02740517.06.2005
9АнастасијаБожиноска 02916220.07.2009
10КатеринаЈованоска 02915623.11.2007
11МаријаЃорѓеска 02916318.02.2009
12МиаДраганоска 03004605.10.2007
13ИваШаклеска 03116011.09.2005
14ТамараСрбиноска 03116427.10.2007
15МихаелаДимитријеска 03116611.02.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТрпеЈовицкоскиЛекар
2МаријанАнастасоскиТренер
3КирчоАнастасоскиСлужбен претставник
4ЗоранАнастасоскиСлужбен претставник
5ДушанДраганоскиСлужбен претставник
6НиколаКаранфилоскиТренер
7ВикторНаумоскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ