Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Гостивар 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИваКаранфилоска 03097224.04.2007
2Ана МаријаЃорѓеска 03116908.08.2008
3АнастасијаБожиноска 02916220.07.2009
4ЛенчеАпостолоска 02916126.01.2010
5МаријаДимоска 03116704.03.2008
6СнежанаАнѓелкоска 02915920.05.2011
7КатеринаЈованоска 02915623.11.2007
8МаријаЃорѓеска 02916318.02.2009
9МиаДраганоска 03004605.10.2007
10ВалентинаНикодиноска 03115830.03.2009
11ЏемилеИбраими 03115906.06.2009
12СараМухареми 03116118.05.2008
13ВикторијаТопалоска 03116205.08.2009
14ТамараСрбиноска 03116427.10.2007
15МихаелаДимитријеска 03116611.02.2010
16СинемБаки 03116806.06.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ТрпеЈовицкоскиЛекар
2МарјанАнастасоскиСлужбен претставник
3ЗоранАнастасоскиТренер
4КирчоАнастасоскиТренер
5ДушанДраганоскиСлужбен претставник
6НиколаКаранфилоскиСлужбен претставник
7ВикторНаумоскиФизиотерапевт
8МладенТанескиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ