Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорјанПанов 02624303.07.2000
2МатејМитревски 02935423.04.2007
3ДамјанТодосиев 02624612.01.2001
4АлександарСтоиловски 02889625.05.2003
5СтефанГоцевски 03095016.11.2004
6БорисШутаров 03197921.11.1996
7РобертСтојанов 02624412.02.1999
8МаркоДончевски 03161406.07.2005
9ДавидТодоровски 03094824.10.2002
10ДамјанЃорѓиевски 03192910.07.2000
11ИванМијалов 03094915.04.2008
12МартинАтанасов 02393520.03.2007
13ЉубомирИгнатов 02394014.05.2006
14АндрејКрбалески * Албес03208729.11.2004
15ДимитарЦункински 03106207.11.1998
16ИванАлексов 03095220.01.1998
17НиколаГруевски * Навико Академија ФМП ад03071127.06.2002
18НиколаМасевски * Навико Академија ФМП ад03071324.11.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранДаниловскиТренер
2ВаскоДесподовскиСлужбен претставник
3ГоцеЗафировскиСлужбен претставник
4НиколаМијаловСлужбен претставник
5ДаркоПетровскиЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ