Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорјанПанов 03351503.07.2000
2ДамјанТодосиев 03351612.01.2001
3АлександарСтоиловски 02889625.05.2003
4СимеонМиланов 03351702.11.2002
5МирчеПетрушевски 03356521.09.1999
6СтефанЕфремов 03254630.06.2006
7БлагојГлигоров 03254514.09.2007
8АндрејЈованов 02393924.08.2007
9ЉубомирИгнатов 02394014.05.2006
10НиколаХристов 03356618.10.2005
11ФилипИлијев 03361724.11.1999
12ДимитарЦункински 03106207.11.1998
13ДавидАлексов 02935515.05.2008
14ПетарАрсов 02953324.01.2007
15АлександарАрсов 02953423.01.2006
16СтефанГоцевски * Работнички 201803349916.11.2004
17ГоцеАврамов * Феникс 2010 ад03271204.05.2006
18БлагојПетрески * Феникс 2010 ад03271010.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранДаниловскиТренер
2НиколаМијаловСлужбен претставник
3АлександарТодосиевСлужбен претставник
4ДимитарЦонкинскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ