Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејМитревски 02935423.04.2007
2МаркоДончевски 03161406.07.2005
3ВикторПопов 02563811.01.2007
4ИванМијалов 03094915.04.2008
5МатејДимитров 02720714.01.2007
6МартинАтанасов 02393520.03.2007
7ГеоргиТодоров 02393628.03.2008
8АндрејЈованов 02393924.08.2007
9ЉубомирИгнатов 02394014.05.2006
10ДаријанСтојковски 03188803.09.2011
11ДавидАлексов 02935515.05.2008
12ПетарАрсов 02953324.01.2007
13АлександарАрсов 02953423.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранДаниловскиТренер
2НиколаМијаловСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ