Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Баскет Кам

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејМитревски 02935423.04.2007
2ВикторПопов 02563811.01.2007
3ИванМијалов 03094915.04.2008
4МатејДимитров 02720714.01.2007
5МартинАтанасов 02393520.03.2007
6ГеоргиТодоров 02393628.03.2008
7АндрејЈованов 02393924.08.2007
8МатејАтанасов 03208818.02.2010
9ДаријанСтојковски 03188803.09.2011
10ДавидАлексов 02935515.05.2008
11ПетарАрсов 02953324.01.2007
12ТеоИванов 03206410.06.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НиколаМијаловСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ