Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи - Плејаут

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГоранГлавчев 03309719.06.1993
2ДимитарКараџовски 03309607.11.1984
3НиколаКараколев 03427824.08.1987
4ИлијаКолев 03309902.08.1996
5ДариоМитевски 03311827.09.2001
6ДимитарПандев 03310109.10.1997
7ПавелИванов 03310017.06.2005
8ЛеонидТодоровски 03405905.11.1998
9ЈорданКузманов 02425619.03.2006
10АндрејИчев 02675704.04.2006
11РистеБукрлишев 03274130.04.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БраниславВујадиновиќ03427107.07.1997
2МиљанМарковиќ03427210.11.1992
3БрандонПен03427306.05.1990

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АпостолиАпостоловПомошник тренер
2АпостолиАпостоловТренер
3ДимитарДимитровскиСлужбен претставник
4ИлијаЕфтимовПомошник тренер
5ЈованКарајановФизиотерапевт
6ПатрикМатЛекар
7ТрајчеСтојановФизиотерапевт
8ЗафирХаџи-МитровТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ