Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГоранГлавчев 02870119.06.1993
2АлександарШтерјов 03057715.05.1986
3ЛукаПетровски 03057620.10.1996
4ИлијаКолев 03057502.08.1996
5БорјанСтојановски 03203021.12.2000
6ДимитарЛазаревски 03057418.03.1999
7ТомиславПетров 03057804.11.1999
8ВенкоЈанчев 02424506.08.2005
9ГеоргиШутаров 02424721.07.2005
10ЈорданКузманов 02425619.03.2006
11СтефанКаркалашев 02675428.10.2005
12АндрејИчев 02675704.04.2006
13АлександарДинев 02676011.07.2005

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДушанЈузбашиќ03196408.06.1998
2Мајрон ТремајнГордон03057112.08.1997
3РамоРизвиќ03196520.09.1987
4ДоменБратож03202923.03.1993

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈончевскиТренер
2АпостолиАпостоловПомошник тренер
3ДимитарДимитровскиСлужбен претставник
4ИлијаЕфтимовПомошник тренер
5ВаскоКарајановФизиотерапевт
6ЈованКарајановФизиотерапевт
7ДраганЛазаровскиСлужбен претставник
8ПатрикМатЛекар
9ТрајчеСтојановСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ