Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГоранГлавчев 03309719.06.1993
2ДимитарКараџовски 03309607.11.1984
3ИлијаКолев 03309902.08.1996
4ДимитарЛазаревски 03309818.03.1999
5ДариоМитевски 03311827.09.2001
6ДимитарПандев 03310109.10.1997
7ПавелИванов * КК Гевгелија03310017.06.2005
8ЈорданКузманов * КК Гевгелија02425619.03.2006
9АндрејИчев * КК Гевгелија02675704.04.2006
10РистеБукрлишев * КК Гевгелија03274130.04.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Иан РајешКришнан03310216.11.1998
2Колин ЕдвардоксСлатер03310329.10.1997
3Еуген КериАртисон03310402.10.1995
4ДушанХукиќ03319515.06.1993

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АпостолиАпостоловПомошник тренер
2БорчеДаскаловскиТренер
3ДимитарДимитровскиСлужбен претставник
4ИлијаЕфтимовПомошник тренер
5ЈованКарајановФизиотерапевт
6ПатрикМатЛекар
7ТрајчеСтојановФизиотерапевт
8ЗафирХаџи-МитровТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ