Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВенкоЈанчев 02424506.08.2005
2ГеоргиШутаров 02424721.07.2005
3ЈорданКузманов 02425619.03.2006
4НиколаНајдоски 02675001.10.2005
5СтефанКаркалашев 02675428.10.2005
6АндрејИчев 02675704.04.2006
7ДавидКокочев 02675819.06.2006
8АлександарДинев 02676011.07.2005
9МартинКарајанов 02676108.07.2005
10ЛазарГеоргиев 02827327.04.2006
11ЃорѓиАблаков 02942123.04.2006
12МартинМитренцев 02942324.09.2006
13АлександарРистов 02942427.10.2006
14ЕфремПопов 02942717.02.2006
15ЗоранИлков 02942821.09.2006
16ДимчеЕфтимов 02943020.01.2006
17АнтониоДелев 02958230.04.2005
18МартинМамков 03128011.12.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АпостолиАпостоловТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ